Explain me

Kör mig i en hjärnscanner, analysera ett blodprov eller gör en hederlig handpåläggning. Gör vad du vill.

Förklara mig.

Förklara mina tankar, mina känslor, mina problem, min personlighet och allt jag är. 

(Och det skulle vara skönt om någon annan tog det som sin livsuppgift att ta hand om mig. Ibland blir man ju bara så trött. Sådär så att man bara vill sova i en bärsele på någon som man vet kommer att fixa allt.) 
 
Och gång på gång kommer jag på mig själv med att utgå från att mitt liv är en hollywoodfilm. Att lyckliga slut är en naturlag och att det som jag lever i nu är bara den där deppiga parentesen i filmen innan allt börjar gå bra igen för huvudpersonen. Men hur som helst. 

Förklara mig. 

Men glöm för guds skull inte att säga att allt är normalt och att allt kommer att bli bra.  

    


Look what you've done

Dagens delmål är att lära mig spela en låt på synten. Synd bara att jag inte kan spela piano. Egentligen borde jag både göra och tänka på andra saker. Viktigare saker. Men låten som jag tänkte lära mig är så fin. Jag föredrar att se på det som ett viktigt steg i min personliga utveckling.


Tell me this night is over

Har aldrig varit särskilt jätteförtjust i the Ark men efter att ha botaniserat lite på Spotify måste jag medge att det faktiskt finns några guldkorn. Till exempel de här nedanför. Som nyfrälst ber jag er lyssna på båda.




Nytt

Nu är det nya året här. Det känns mäktigt och hoppingivande. En chans till nystart! Nä. Skojade bara. Idag har jag varit hos tandläkaren. Igår var jag på vårdcentralen. Så himla party. Läkaren som jag träffade var snäll. Tandläkaren var också snäll, antar jag, men lite konstig. När jag frågade för att kolla om jag hade uppfattat en sak hon hade sagt rätt så klargjorde hon först att "det sa jag inte" och förklarade först därefter vad hon hade menat. Hm. Kändes som om jag var typ sju år gammal och blev tillrättavisad. Dåliga vibbar. Nåja. Tittar ut genom fönstret för att se om solen har gått ner än. Det borde den inte ha gjort. Det har den inte heller. Men snart så. Det är skymning och klockan är kvart i två. Det låter fel. Det känns fel. Men hur som helst. Hej så länge.

RSS 2.0