Yääy.


Jag har klippt mig och skaffat ett (nytt) jobb! Dock återstår det såklart att se om man är tillräckligt begåvad för att klara det. Vem vet, det krävs kanske asmycket skills för att jobba på Ica, men jag tror och hoppas att det kommer gå finemang. Hur som helst är jag SÅ glad. För jag blev vald. Och äntligen har jag lyckats slita mig loss från Lidl. Vilket betyder att det finns en ledig 12-timmarstjänst där - så passa på gott folk, det är först till kvarn.


Dags för lite sedvanligt..


Men usch. Jobbsökandet går inte lika bra som jag trodde. Såklart att det är skönt att nästan aldrig jobba, men man känner ju sig inte så betydelsefull, och inte heller särskilt duktig. Och när jag tänker efter har jag alltid identifierat mig själv med ordet duktig. Jag vill inte bryta min eventuellt självinbillade duktig-svit, och det klirrar ju inte direkt i kassan när man aldrig jobbar. Varken i min privata kassa  eller i den i mitt medvetande ännu oexisterande random butikskassan som jag planerar att få jobb bakom.  Jag hankar mig fram på gamla löner från mina forna glansdagar i höstas och i somras, men det är ju längesen nu. Det känns som i förrgår. Varför går tiden så fort!? 

Det här året får till exempel 90:orna gå på krogen. Utan att ÖVERREAGERA eller få ÅLDERSPANIK så måste jag säga att det känns en aning konstigt. Och så att sluta vara tonåring. Ännu en sak man får lära sig att sluta definiera sig som. Smakar på ordet, tjugo år. Har jag missat något? Att känna mig som vuxen kanske? Känns lite pinsamt att få ett light-anfall av åldersångest, men jag antar att det känns roligare när man har kommit på vad man vill med livet. Jag avslutar med ett corny - vilket jag inte vet vad det betyder men det lät bra - citat av Anja Pärsson: "dom säger att det kommer, men när då?".  

Apropå att inte orka gå och lägga sig


Azzå. Imorn är jag ledig, vilket känns väldigt skönt. Faktiskt jag har gått upp tidigt två dagar i rad nu. Jag förtjänar därmed att ta en riktigt lång sovmorgon imorn. Annars då? Bilen går bra? Mitt jobbletandet fortsätter så sakteliga, men jag märker att jag är ganska kräsen när det gäller val av jobb.. Efter att ha arbetat på lidl blir man ju ganska kräsen. Hah. Men mitt enda lilla krav är att jag ska kunna ta det lungt på lunchen och kunna ta en paus då och då. Det kan i och för sig bli rätt svårt att hitta ett lungt jobb där man kan chilla mellan varven, men ändå, letandet goes on.   

Snälla bufflar, giriga krokodiler och onda lejon.


Titta på det här. Om man ser något sånt när man är på safari har man verkligen fått valuta för pengarna.   



RSS 2.0