ord



Det är när jag förtjänar kärlek som minst jag behöver den som mest
. Och det är vid tillfällen jag vill vara fin som jag är som fulast. Gud verkar i alla fall vara konsekvent med sina tvärtomregler. Men skulle man även kunna tolka den reglen som att man blir snyggare ju fulare man tycker att man är? 


"Snygg" personifierad enligt 
googles sökfunktion.  
 Jag vet inte jag. Det är alltså snygg-erik.


Excellent.


Yes, ingen läser min blogg. Nu har det varit noll läsare i flera veckor. Då kan jag ju till och med skriva utan att skämmas.  

Jag vill. Spela pingis. Julhandla och trängas. Gå på yoga med tända värmeljus i mitten. Kolla på oasis. Få en vanlig, traditionsenlig jul. Läsa min påbörjade bok som verkar mycket lovande. Kolla på vicky christina barcelona, wall-e, dom ofrivilliga och die walle. Baka lussebullar på fritidsgården. Simma. Ladda ny musik på min dock redan fullproppade ipod.

Fast inget av det där spelar någon roll. Det är bara grejer som jag indirekt vill göra. Alltså, jag vet att jag vill men jag har paradoxalt nog ingen som helst lust. Min hjärna är ur fas för tillfället, for real. Det är därför jag är så..off. Funderar på att gå på akupunktur eller börja med elchocker. 

Peace.   

Hej igen


Kände att jag kanske borde uppdatera lite. Av inläggsfrekvensen här kan det ju verka som att jag är dålig på att blogga, och det vill man ju inte vara.

När man inte har något som helst att skriva, vad passar då bättre att fylla ett blogginlägg med än en random länk? Lejonkungen är den bästa disneyfilmen någonsin, det måste ju vid det här laget vara ett erkänt faktum. Med hjälp av det här manuset kan alla som vill göra en egen remake.  

http://www.lionking.org/scripts/Script-se.html


RSS 2.0