Mead


Så har man varit på sjätte tunnan och druckit mjöd. Hört amerikanska/spanska personer skrika "jag är en viking" så högt dom kan. Konsumerat alkohol utan att behöva betala en krona. Det var en rätt konstig men detsto mer awsome kväll. Det måste ha varit mjödet. Vi har festat som vikingar.


Hejsan


Idag när kom hem efter att ha hälsat på mina kusiner i Västerås satt det två kaniner i buren istället för en. Mikaela, aka tvilling, hade gjort slag i saken och köpt en ny kanin. En liten pyttenytteliten sjuukt söt sak som får plats i ena handen, med beige päls och alldeles, alldeles underbara svarta kaninungeögon. Den verkar faktiskt väldigt cool där den sitter och mumsar hö. Inte alls som om den just hade blivit brutalt placerad i en eh..läskig bur. Dock hade min annars oftast smarta syster inte tänkt på den lilla tiny winy detaljen att det blir kallt på nätterna utomhus. Och att den lilla stackars tussen har bott inomhus fram tills nu. Men, å andra sidan, även om det inte är mycket att skryta med så har ju kaninungen ändå päls. Det ordnar sig nog. Jag glömde nog att nämna en sak - kaninen heter Lillemor.  

Negativa tankar = förbjudna




Ibland känner jag mig som en beige figur som bara skymtar där i bakgrunden någonstans. En liten statist i allas liv. Ibland till och med i mitt eget, men jag jobbar på det.  

Fint. Mycket fint.



Lyssna. Vare sig det är brolle eller ej så är det - underbart.

I datorns sken på kvällskvisten


fjortis-flashback kolon

vem är jag och vad gör jag här
hm, men asså jag vill också va sådär
som alla utom jag 
HA!  

RSS 2.0