Att ta sitt ansvar

Idag i Metro läste jag en artikel som handlade om att en tjejs hund hade fått några klor avslitna när den åkte rulltrappa. Tjejens kommentar: "Två av hennes klor blev avslitna och hon skadade trampdynan i rulltrappan. Jag känner mig dum för det som har hänt. Men SL har ett ansvar att tydligt skylta vilka regler som gäller". SL har alltså ett ansvar att upplysa henne om vad som möjligtvis kan hända med hundtassar som åker in i skarven där rulltrappan slutar. Allright. Min slutsats efter att ha läst artikeln är att man alltså givetvis borde sätta upp skyltar, precis som tjejen i texten säger, om vilka saker som inte bör åka ensamma i rulltrappan. Folk behöver ju uppenbarligen få veta. Att hundar inte ska göra det har ju redan framkommit, men halsdukar ska till exempel inte heller åka rulltrappa själva. Inte heller vantar och mössor. Lägg helst inte ditt spädbarn i rulltrappan. Åk inte rulltrappa handstående. Om du föredrar att ligga ned i rulltrappan, åk med fötterna först och inte håret. Var någonstans var de här skyltarna när man behövde dem?
   SL måste ta sitt ansvar. Nu.  


Kommentarer
Postat av: Magnus Nordlander

Du är en räddare i nöden! Jag tänkte åka liggandes i rulltrappan med håret först imorrn, men nu vet jag ju bättre. När SL inte tar sitt ansvar så står du där med facklan och lyser upp... tunnelbaneperrongerna. Tack!



Jag skulle behöva frakta lite grejer i rulltrapporna, är det okej att lägga stora mängder resväskor där? Hur är det med jutesäckar fulla med kaffe? Borde man kanske kontakta SL för att få klara besked, eller vet du hur det ligger till?

2011-10-24 @ 21:42:46
URL: http://magnus.nordlander.se
Postat av: Anonym

Sv: att lägga massa resväskor i rulltrappan går bra, men se upp med högen med människor som kommer staplas ovanpå väskorna om du inte tar bort dem tillräckligt fort!

2011-11-23 @ 19:15:42
Postat av: Matilda

(alltså jag som skrev ovanstående..)

2011-11-23 @ 19:16:20
URL: http://matil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0