Mellanlandning


Så. Hemkommen från landet. Sitter och landar i soffan framför tv:n, med datorn i knät. En fluga surrar blixtsnabbt runt i luften och sätter sig med jämna mellanrum på mitt smalben så att det kittlas och jag måste skaka bort den. Det gör mig lite irriterad, och påminner mig dessutom om den gången, för många år sedan, då jag hittade en dåsig spyfluga som kröp på parketten i mitt rum utan att vilja flyga. När jag mosade den med en ihoprullad tidning visade det sig att den var proppfylld med små krälande, vita maskar. Efter det låter jag helst flugor vara.

Trots att jag kom hem idag bär det av iväg igen redan imorgon. Måste erkänna att jag inte är särskilt förtjust i när semesterresorna hakar i varandra så att man bara hinner sova i sin egen säng någon natt eller så. Inte särskilt förtjust alls, faktiskt. Men det ska bli lite intressant att se vad Estland egentligen är för ett ställe. Jag tänker mig mest Lilja 4-ever, precis som jag också tänker på när jag hör Ryssland, Lettland, Litauen och typ Ukraina. Jag är så berest och fördomsfri. 

Nä, nu ska jag resa mig upp och göra i ordning en kopp te innan jag somnar. Att packa ur och packa om väntar jag med tills imorgon. Huvudet värker lite. Gräshopporna har verkligen börjat spela på allvar nu. Nätternas mörker kommer bara bli kompaktare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0