Counter reaction

Har lust att registrera mig på go.nike.com (som det tydligen heter) och koppla ihop det med facebook bara för att det ska kunna stå "Matilda ran 0,4 km" på min logg. En fyra hundra meters joggingrunda alltså. Som en motreaktion till tränings- och beach 2011-hetsen. För det är väl en sådan i år också? Det är svårt att veta. Jag är inte ute så mycket.

Kommentarer
Postat av: Magnus Nordlander

Nikeplus.com heter det ju :)



Det är för övrigt förvånansvärt roligt, något som det ju inte är att springa utan. Och med förvånansvärt menar jag alltså inte att det går från "astråkigt" till "bara lite tråkigt" utan från "astråkigt" till "kul".



Så risken — om du gör det som någon slags motreaktion — är att du får motsatt effekt. You've been warned. :)

2011-04-11 @ 00:23:48
URL: http://magnus.nordlander.se
Postat av: Matilda

Magnus: kopierade go.nike.com-länken från en facebookvän, men jag såg nu att man flyttas till en annan sida (typ nikerunning/nikeplus) när man trycker på den, så du har nog rätt.



Tyvärr tvivlar jag starkt på att jag skulle kunna tycka löpning blev kul ens med nikeplus. Jag är inte så insatt i hur nikeplus och liknande fungerar, men visst pratar vi fortfarande om löpning? Det där när man springer framåt som om man hade bråttom till något, bara det att man gör det helt frivilligt och att det jobbigt och tråkigt? :)

2011-04-11 @ 16:04:14
Postat av: Magnus Nordlander

Alltså, jag förstår helt var du kommer ifrån. Att bara ränna runt, svettas, flåsa och ha det allmänt jobbigt är ju både konceptuellt och i utförande, astråkigt. Det roliga med Nike+ är att det väldigt lätt blir en tävling mot sig själv (eller mot andra om man känner för det).



Om man som jag är tävlingsmänniska, men suger på typ alla former av sport, så är det ju ändå kul att tävla mot sig själv, via en websida.



Hm... När jag väl skriver det såhär så låter det inte så jäkla lockande. Men det är kul, iaf om man är tävlingsmänniska. Det är bara jag som är urusel som säljare :)

2011-04-11 @ 19:23:34
URL: http://magnus.nordlander.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0