Won't you tell me the thoughts that surround you


Jag tittar runtomkring mig, både i verkligheten och på facebook, och slås av att alla verkar klara sig så jävla bra. Deras liv följer mallen precis!
Fascinating.

Kommentarer
Postat av: Magnus Nordlander

Fast hur många går ut och skyltar med att man inte klarar sig så jävla bra? Jag skulle tro att väldigt många ganska selektiva med vilken bild av sig själv man försöker förmedla till andra. Det vet jag iaf att jag är.



Man berättar/skriver gärna om de sakerna som förstärker den bilden av sig själv man vill förmedla, men man undviker de som inte gör det. Givetvis ger detta en snedvriden bild av hur man lever sitt liv, och det är väl allt som oftast så som man vill ha det.

2010-05-30 @ 20:52:36
URL: http://magnus.nordlander.se
Postat av: Matilda

Mm, men ändå! Dom har i alla fall tillräckligt med material för att kunna förmedla en positiv, om än snedvriden, bild.

2010-05-31 @ 21:26:25
Postat av: Magnus Nordlander

Det tror jag de flesta har, eller iaf kan skaffa med ganska lite ansträngning. Låt säga att man vill framstå som vinintresserad. Det är inte särskilt svårt att posta länkar på Facebook om hur fantastiskt Bordeaux från 2000 är, eller att man åker till Systembolaget och köper en Chateauneuf-du-pape 2007 (vilket för övrigt är ett tips om du gillar rödvin, 2007:orna från Chateauneuf-du-pape är väldigt bra).



Har man bestämt sig för vad man vill förmedla så är det inte jättesvårt att hitta (på) grejer som man (kan) gör(a) som förstärker den bilden.

2010-05-31 @ 23:35:02
URL: http://magnus.nordlander.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0