Hey Dolly

Här kommer ännu ett liten youtubare som jag vill dela med mig av. Kanske, kanske är det så att ni har hört den förut. Men dock, en låt att sluta ögonen till. En låt som hjärtat verkar öppna sig automatiskt av. En låt som med lätthet korsar svårgenomträngliga barriärer och vars melodi får en att känna att man är meningen med livet på spåren. 


Kommentarer
Postat av: Anna

Anar jag ironi..?

2010-06-24 @ 08:43:54
URL: http://tasteofpop.blogspot.com
Postat av: Matilda

Anna: Haha, faktiskt inte. Men jag är smickrad! Klart att inlägget är överdrivet och att det är ironi när jag skriver att någon kanske har hört den förut (för det har ju alla), men sanningen är att jag la upp klippet för att jag på riktigt tycker att den är fin. Sen kan man ju diskutera dollys frälsningstal i mitten av låten, dolly i allmänhet och kanske även min musiksmak...

2010-06-24 @ 15:36:36
URL: http://matil.blogg.se/
Postat av: Em

Sv: En gris funderar nog inte på vad mat som smakar gott innehåller, men jag funderar på hur djuren vi fodrar blir om vi ger de konstgjord föda. Det är känt att vi påverkas (både djur och människor) genom generationer efter hur vi lever. Även om grisar inte funderar så mycket vill jag gärna att en gris är en gris även om 100 år. :D

2010-06-24 @ 16:14:50
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Magnus Nordlander

Em: Eh... Okej... Relevans?



Ni får ursäkta att jag hamnar så off-topic, men jag vill dock bara påpeka att avkomman inte påverkas av hur tidigare generationer lever utan snarare av vilka i de tidigare generationerna som har reproducerat sig. När det gäller grisar så har inte längre födan någon påverkan på urvalet, eftersom grisar numer nästan uteslutande förökar sig via artificiellt urval.



In other news så är grisen för övrigt skapad av människan via artificiellt urval, och på grund av hur artbildning fungerar kan vi bara i efterhand (läs tidsskalan tusentals år) identifiera vad som är olika arter, så du behöver nog inte oroa dig för att en gris inte kommer vara en gris om 100 år.

2010-06-24 @ 17:19:53
URL: http://magnus.nordlander.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0